Αναζητηση
-->

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Διαπιστευμένος
ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 1255

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, 1994-1999. Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Στατιστική (Manchester, UK, 2002) καθώς και Διδάκτορας Στατιστικής-Μαθηματικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, 2011. Έχω άδεια διδασκαλίας Μαθηματικών για φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα. Από το 2002 διδάσκω ανελλιπώς σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα, σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η πολύ καλή μεταδοτικότητα, η οργάνωση και η μεθοδικότητα, η αγάπη για τα μαθηματικά και η συνεχής βελτίωσή μου στο γνωστικό αντικείμενο και σε μεθόδους διδασκαλίας. Στόχος μου είναι η σωστή εκμάθηση των μαθηματικών σε συνδυασμό με τη βέλτιστη προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Άλλες Παροχές

  • Έξτρα Σημειώσεις
  • Εξωσχολικά Βοηθήματα
  • Διδάσκει σε Γκρουπ
  • Πανελλάδικες Εξετάσεις

Μαθήματα

Διδάσκω σε

Περιοχές & Δήμοι >> Θεσσαλονίκη

Ηλικία

41 - 50 ετών

Εμπειρία

2013-σήμερα: Διδασκαλία μαθηματικών στο Φροντιστήριο Νέο Κύτταρο (Πεύκα), σε μαθητές Λυκείου με έμφαση στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης της Γ Λυκείου.
2003-2012: Διδασκαλία μαθηματικών στο Φροντιστήριο Α-Ω (Πεύκα) σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου.
2002-2003: Διδασκαλία μαθηματικών στα Φροντιστήρια Σύστημα, σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου.
2002-σήμερα: Ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου και ΕΠΑΛ.
2015-σήμερα: Διδασκαλία στο Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Σερρών στο μάθημα Στατιστική και Οικονομετρικά Υποδείγματα (Θεωρία) ως Επιστημονικός Συνεργάτης με πλήρη προσόντα.
2014-σήμερα: Διδασκαλία στο Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Σερρών στο μάθημα Στατιστική και Οικονομετρικά Υποδείγματα (Εργαστήριο) ως Εργαστηριακός Συνεργάτης με πλήρη προσόντα.
2013-2014: Καθηγητής-μέλος Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Σ.Ε.Π.) στη θεματική ενότητα ΔΙΠ50 Βασικά Εργαλεία και Μέθοδοι για τον Έλεγχο της Ποιότητας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΔΙΠ) Διασφάλισης Ποιότητας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.)
2011-2013: Διδασκαλία στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Σερρών στα μαθήματα Στατιστική Ι και ΙΙ (Εργαστήριο) ως Εργαστηριακός Συνεργάτης.
2009-2010: Φροντιστηριακές ασκήσεις και εργαστηριακές ασκήσεις στο στατιστικό πρόγραμμα SPSS στο Μάθημα Στατιστική-Πιθανότητες στους Πολιτικούς Μηχανικούς, Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Χημικούς Μηχανικούς του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
2008-2009: Εκπαιδευτής στο ΙΕΚ Τριανδρίας στα μαθήματα Στατιστική Ι και ΙΙ της ειδικότητας Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων.
2007-2008: Εκπαιδευτής στο ΙΕΚ Τριανδρίας στο μάθημα Στατιστική της ειδικότητας Κτηματομεσίτης-Διαχειριστής Ακίνητης Περιουσίας.
2006-2007: Εκπαιδευτής στο ΙΕΚ Τριανδρίας στα μαθήματα Στατιστική και Πιθανότητες της ειδικότητας Τεχνικός Τοπογραφικών Εφαρμογών.
2005-2006: Εκπαιδευτής στο ΙΕΚ Νεάπολης στα μαθήματα Στατιστική Ι και ΙΙ της ειδικότητας Στέλεχος Υπηρεσιών Εφοδιαστικής Αλυσίδας.
2002-2003: Διδασκαλία μαθηματικών στις Σχολές Παστέρ σε όλα τα τμήματα ΤΕΕ (σημερινά ΕΠΑΛ) του Λυκείου.

Έτη εμπειρίας

Από 10 μέχρι 20 έτη

Τιμή / Ώρα

---

0
Εμφανίσεις του Προφίλ
0
Eμφανίσεις - Μαθηματικά
0
Συνολικές Εμφανίσεις Yourteacher.gr

Κάτοχος Διδακτορικού, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων


Προτεινόμενοι Καθηγητές