Our Blog

Έτοιμα γυαλιά πρεσβυωπίας (reading) για ξεκούραστο διάβασμα

pervedere - γυναίκα με γυαλιά - έτοιμα γυαλιά πρεσβυωπίας

Πως θα κάνετε πιο εύκολο και ξεκούραστο το διάβασμα με τα έτοιμα γυαλιά πρεσβυωπίας.

Σχεδόν 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν πρεσβυωπία, δηλαδή δεν μπορούν να δουν καλά σε κοντινή απόσταση. Αυτό, με λίγα λόγια, σημαίνει πως η οφθαλμολογική πάθηση δε θα πρέπει να είναι ταμπού. Άλλωστε σήμερα είναι αμέτρητοι οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην όραση τους κι αυτό έχει να κάνει με τον χρόνο που περνάμε μπροστά σε οθόνες, με την έκθεση στον ήλιο, με την ηλικία και άλλους παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στα μάτια μας.

 

Λίγα λόγια για την πρεσβυωπία

pervedere - άντρας με γυαλιά - έτοιμα γυαλιά πρεσβυωπίας

 

Η πρεσβυωπία αποτελεί τη συχνότερη οφθαλμολογική πάθηση και προκαλείται εξαιτίας των φυσιολογικών ηλικιακών αλλοιώσεων με αποτέλεσμα η όραση α γίνεται θολή σε κοντινή απόσταση. Σταδιακά, τα μάτια χάνουν την προσαρμοστική τους ικανότητα και χρειάζονται γυαλιά ώστε η όραση να γίνει ξανά καθαρή σε κοντινή απόσταση, περίπου 30 εκατοστών. Η διάγνωση της πρεσβυωπίας είναι σημαντικό να γίνεται μετά από την επίσκεψη στον οφθαλμίατρο και τον έλεγχο που θα πραγματοποιήσει ο ίδιος για να σας ενημερώσει για τους βαθμούς της πρεσβυωπίας που έχετε ώστε έπειτα να επιλέξετε και τα κατάλληλα γυαλιά οράσεως που θα κάνουν πιο εύκολη την κοντινή σας όραση.

 

Τα έτοιμα γυαλιά για την πρεσβυωπία

 

pervedere - γυαλιά και θήκες - έτοιμα γυαλιά πρεσβυωπίας

 

Τα έτοιμα γυαλιά πρεσβυωπίας είναι κατάλληλα για τη διόρθωση της απλής πρεσβυωπίας και διευκολύνουν την κοντινή όραση και φυσικά το διάβασμα. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας για δραστηριότητες, όπως είναι η οδήγηση. Επιπλέον, θα πρέπει να έχετε κατά νου πως τα έτοιμα γυαλιά πρεσβυωπίας δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται όταν η πρεσβυωπία συνδυάζεται με άλλες παθήσεις των ματιών, όπως παραδείγματος χάρη είναι ο αστιγματισμός. Σε κάθε περίπτωση, τα έτοιμα γυαλιά πρεσβυωπίας συνδυάζουν αρκετά πλεονεκτήματα. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε άμεσα και γρήγορα, χωρίς να χρειαστεί να χάσετε χρόνο περιμένοντας την ειδική παραγγελία. Δίνουν την επιλογή διαφορετικών βαθμών με αποτέλεσμα να βρίσκετε πάντα κάποιο γυαλί που ταιριάζει στα μάτια σας. Κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη βελτιώνοντας σημαντικά την κοντινή σας όραση αλλά και το διάβασμα.

 

3 έτοιμα γυαλιά πρεσβυωπίας για εσάς

 

Asti Reading Green Leopard

 

Asti Reading Green Leopard

 

Στιλάτα handmade έτοιμα γυαλιά οράσεως για την πρεσβυωπία με ελατήριο επαναφοράς στους βραχίονες από PC (Polycarbonate) υψηλής ποιότητας. Ξεχωρίζουν για το υπέροχο χρώμα που κάνει τη διαφορά από τα συνηθισμένα δίχως να είναι bold. Ταυτόχρονα, καταφέρνουν να δώσουν χρώμα και χαρακτήρα σε κάθε εμφάνιση σας.

 

Caserta Reading Transparent

 

Caserta Reading Transparent

 

Η μεγάλη τάση των διάφανων σκελετών στα γυαλιά ηλίου αλλά και τα γυαλιά οράσεως που μετρά ήδη μερικά χρόνια στα κορυφαία trends, είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς που αγαπάτε τη μόδα αλλά και το άνετο διάβασμα. Επιπλέον, τα συγκεκριμένα γυαλιά έχουν το πλεονέκτημα πως δε σας δεσμεύουν με τις επιλογές των ρούχων σας, καθώς πηγαίνουν με όλα.

 

Colori Reading Purple

 

Colori Reading Purple

 

Για εσάς που αγαπάτε τα έντονα χρώματα και θέλετε πάντα μία bold απόχρωση στο σύνολο σας, δεν έχετε παρά να επιλέξετε αυτόν τον μοναδικό μωβ και κίτρινο συνδυασμό που δεν περνά σε καμία περίπτωση απαρατήρητος. Το ίδιο ακριβώς, βέβαια, συμβαίνει και με την εξατομικευμένη θήκη των γυαλιών με το ξεχωριστό design που σας δίνει μία ακόμη αφορμή για να τα προτιμήσετε.