Our Blog

Ποια γυαλιά ηλίου σου ταιριάζουν αν έχεις μεγάλο κεφάλι

pervedere - αγόρι και κορίτσι - μεγάλο κεφάλι

Συμβουλές για να επιλέξεις γυαλιά ηλίου, αν έχεις μεγάλο κεφάλι.

 

Η επιλογή των ιδανικών γυαλιών ήλιου χρειάζεται χρόνο και έρευνα αλλά κάλλιστα μπορείς να δεις την αναζήτηση σαν μια διασκεδαστική διαδικασία. Ιδίως αν επιλέξεις ένα κομμάτι από τη συλλογή της Pervedere, στο τέλος της ημέρας θα έχεις ένα νέο ζευγάρι γυαλιά ηλίου που θα συνδυάζει την καλή σχέση ποιότητας και τιμής.

 

Το πρόβλημα ξεκινά όταν πρέπει να επιλέξεις τα γυαλιά ηλίου που πηγαίνουν στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Έχουμε γράψει σε προηγούμενα άρθρα για τα κριτήρια σύμφωνα με τα οποία επιλέγουμε τα γυαλιά ηλίου ανάλογα με το πρόσωπο μας, όμως τώρα είναι η ώρα να εστιάσουμε στους ανθρώπους με μεγάλο κεφάλι. Αν δυσκολεύεσαι κι εσύ στην επιλογή, δεν έχεις παρά να διαβάσεις τις συμβουλές των ειδικών που ακολουθούν.

 

Tips για άνδρες και γυναίκες με μεγάλο κεφάλι

 

pervedere - oversized γυαλιά - μεγάλο κεφάλι

 

Αρχικά, είναι καλό να μετρήσεις το κεφάλι σου. Κι όμως είναι! Είσαι σίγουρος ή σίγουρη πως έχεις πράγματι μεγάλο κεφάλι; Χρησιμοποίησε έναν χάρακα ή μια μεζούρα στην ευθεία και μέτρησε το μεγαλύτερο μέρος του μετώπου σου από την μία πλευρά ως την άλλη, δηλαδή ως εκεί που ξεκινούν τα μαλλιά σου. Αν η μέτρηση σου ξεπερνά τα 14 cm, τότε μάλλον έχεις μεγάλο κεφάλι, τουλάχιστον σύμφωνα με όσους κατασκευάζουν γυαλιά ηλίου. Την ίδια μέτρηση μπορείς να κάνεις και μ’ ένα παλιό ζευγάρι που μπορεί να θεωρείς πως σου πηγαίνει.

 

Όσο για το σχέδιο, για καλή σου τύχη τα oversized γυαλιά ηλίου είναι στις τάσεις αυτή την εποχή και όπως καταλαβαίνεις ταιριάζουν φανταστικά στους άνδρες και τις γυναίκες με μεγάλη κεφάλι. Πιο συγκεκριμένα, τα wayfarers και τα aviators είναι ιδανικά τόσο για άντρες, όσο και για γυναίκες. Όσο για εκείνες  που προτιμούν πιο θηλυκά σχέδια, ένα cat-eye με μεγάλο σκελετό είναι η καλύτερη λύση που κολακεύει ιδιαίτερα τους ανθρώπους με μεγάλο κεφάλι καθώς το κάνει να δείχνει πιο μακρόστενο.

 

Σε κάθε περίπτωση μην πανικοβληθείς αν τα γυαλιά δεν ταιριάζουν κατευθείαν στο πρόσωπο σου, μόλις τα βγάλεις από το κουτί. Τα γυαλιά ηλίου έχουν την ιδιότητα να προσαρμόζονται στο κεφάλι σου με τη χρήση, ακόμη κι αν είναι μεγάλο!

 

Τα καλύτερα για γυαλιά για μεγάλο κεφάλι

 

Τα aviators είναι ιδανικά για κάθε πρόσωπο, ενώ ειδικά αν είναι μεγάλα αποτελούν την καλύτερη λύση γι’ ανθρώπους με μεγάλο κεφάλι.

 

Τα μεγάλα wayfarer είναι επίσης μία καλή λύση για άντρες και γυναίκες με μεγάλο κεφάλι, όπως και για τα περισσότερα σχήματα προσώπου και κεφαλιού

 

 

Σε γενικές γραμμές, όλα τα μεγάλα γυαλιά ηλίου που είναι φαρδύτερα στο πάνω μέρος του σκελετού σε σχέση με το κάτω, κολακεύουν τους ανθρώπους με το μεγάλο κεφάλι.

 

Στη συλλογή της Pervedere θα βρεις όλα τα γυαλιά ηλίου που ταιριάζουν τόσο σε άντρες, όσο και γυναίκες αλλά και σε όλα τα διαφορετικά σχήματα προσώπου και τα μεγέθη κεφαλιού. Κάνε την έρευνα σου με κριτήριο τα διαφορετικά χαρακτηριστικά σου ώστε να βρεις τα γυαλιά που σου ταιριάζουν καλύτερα.