Our Blog

Τα αγαπημένα γυαλιά των διεθνών celebrities

pervedere - celebrities

Τα μοναδικά σχέδια γυαλιών ηλίου που επιλέγουν οι celebrities της διεθνούς showbiz και κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Οι στιλάτες, σικ και διαχρονικές επιλογές σε γυαλιά ηλίου μπορούν ν’ αναβαθμίσουν ακόμη κι ένα απλό casual look. Με το ίδιο σκεπτικό κινούνται και αρκετοί celebrities από τη διεθνή showbiz, που επιλέγουν να εντυπωσιάσουν δίνοντας τον ρόλο του πρωταγωνιστή στο ζευγάρι των γυαλιών που έχουν προτιμήσει.

Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητη επιλογή για τους διάσημους stars, τόσο για την προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου, όσο και από τα φώτα ή τα αδιάκριτα βλέμματα που είναι εξαιρετικά συνηθισμένα στην καθημερινότητα τους. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που celebrities από το διεθνές jet set διαλέγουν και γυαλιά ηλίου ως ένα είδος… καμουφλάζ από τους paparazzi, που τους καταδιώκουν σε κάθε τους βήμα.

Παρακάτω θα δούμε τις αγαπημένες επιλογές που κάνουν οι celebrities τόσο σε δημόσιες εμφανίσεις, όσο και σε φωτογραφήσεις τους.

 

Jennifer Aniston – Aviator γυαλιά ηλίου

 

Jenifer Aniston - celebrities

 

Τα γυαλιά τύπου πιλότου, γνωστά και ως «Aviator» είναι αγαπημένη επιλογή τόσο σε γυαλιά οράσεως όσο και ηλίου για τη Jennifer Aniston. Η αγαπημένη ηθοποιός μας έχει συνηθίσει σε εμφανίσεις, φωτογραφήσεις αλλά και σε στιγμές της καθημερινότητάς της να κάνει τη συγκεκριμένη διαχρονική επιλογή. Η πινελιά μάλιστα με τον degraded φακό, κάνει το ζευγάρι πιο ιδιαίτερο και ξεφεύγει από την κλασσική μονοχρωμία.

 

David Beckham – Μεταλλικός σκελετός με σκουρόχρωμο φακό

 

David Beckham - celebrities

 

Για ένα πιο σοφιστικέ αλλά και μοντέρνο στιλ, τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου αποτελούν ιδανική επιλογή. Ο David Beckham, μετά από χρόνια στα γήπεδα και στιλιστικές επιλογές που έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, εξακολουθεί να κάνει ξεχωριστές εμφανίσεις. Το συγκεκριμένο ζευγάρι γυαλιών ηλίου, σίγουρα θα πάει την εμφάνισή σας ένα επίπεδο παραπάνω. Ο μεταλλικός σκελετός μάλιστα είναι και αυτός που δίνει ένα vibe πολυτέλειας στο look.

 

Selena GomezΤαρταρούγα σε οβάλ σκελετό

 

Selena Gomez - celebrities

 

Ο οβάλ σκελετός σίγουρα ταιριάζει σε πολλούς τύπους προσώπων. Η Selena Gomez όπως και πολλοί celebrities επιλέγει να κινείται σε πιο ιδιαίτερα αξεσουάρ για τις εμφανίσεις της. Πρόσφατα στο Παρίσι επέλεξε το συγκεκριμένο ζευγάρι γυαλιών ηλίων που σχολιάστηκε για τη μοναδική του αισθητική. Πρόκειται για μία πιο εκκεντρική, αλλά ταυτόχρονα μοντέρνα και ρομαντική πινελιά στο στιλ της αγαπημένης τραγουδίστριας.

 

Harry StylesΡετρό σκελετός

 

Harry Styles- celebrities

 

Αν μιλάμε για το απόλυτα διαχρονικό ζευγάρι γυαλιών είναι αυτό του Harry Styles. Με το αυθεντικό σχέδιο να μας έρχεται από το μακρινό 1952 και τον Raymond Stegeman, ο συγκεκριμένος σκελετός έχει φορεθεί από αμέτρητους celebrities ακόμη και σε κόκκινα χαλιά. Ο Harry Styles έκανε αυτή την επιλογή σε μία βόλτα του στο Λονδίνο, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά γιατί είναι το απόλυτο style icon των τελευταίων ετών στη μουσική βιομηχανία.

 

Taylor Swift – Black Square σκελετός

 

Taylor Swift- celebrities

 

Με την πρώτη ματιά στους περισσότερους, η συγκεκριμένη επιλογή μοιάζει μ’ ένα αρκετά κλασσικό σχέδιο. Ωστόσο πρόκειται για μία αρκετά αιχμηρή και απόλυτα σύγχρονη επιλογή. Τα τετράγωνα μαύρα γυαλιά, ειδικά εάν είναι και oversized, δίνουν ένα πιο σοφιστικέ και δυναμικό ύφος στις εμφανίσεις σου. Μία από τις επιλογές της Taylor Swift είναι και η συγκεκριμένη για την καθημερινότητά της, καθώς καταφέρνει παρά τα γλυκά χαρακτηριστικά της, να την μεταμορφώσει στην απόλυτη popstar.

Εάν θέλεις κι εσύ να κάνεις μία επιλογή όπως οι παραπάνω celebrities, ανακάλυψε την ευρεία γκάμα γυαλιών ηλίου της Pervedere που μπορούν να φορεθούν όλο τον χρόνο, προστατεύουν τα μάτια σου από την ηλιακή ακτινοβολία και κερδίζουν τις εντυπώσεις για τα χρώματα και τον σχεδιασμό τους.